Leuk maatje voor meer dan vriendschap

Mijn naam is:

Maatje

Mijn leeftijd:

71

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Maatje(71) schrijft:

Ik heb echt heel erg leuke vriendinnen en ik wil hen ook zeker niet afvallen, maar iets ondernemen is vaak toch leuker met een partner, dan altijd met vriendinnen. Een maatje, maar meer dan alleen maar vriendschap. Ik wil echt niet ook meteen samenwonen of nog eens trouwen. Dat zal niet meer zo makkelijk zijn. Ik ben nou mijn routine en dat soort dingen gewend en jij ook, denk ik.

Ik vind het ook fijn om voor iemand te zorgen. Dat mis ik ook wel. Lekker koffie met een gebakje erbij en het gezellig maken. Fijne gesprekken over wat er allemaal speelt in de wereld of een spelletje kaarten. Je kan met mij alle kanten op. Ik ben nog energiek en gezond, op wat kwaaltjes na die je wel kan verwachten op mijn leeftijd. Ik heb er zin in! Jij ook?

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Maatje?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: