Kan jij mij aan, denk je?

Mijn naam is:

Niek

Mijn leeftijd:

29

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Niek(29) schrijft:

Ik hoor altijd dat ik heel lastig ben en dat het moeilijk zal zijn om een goede man te vinden. Dat is vervelend om te horen en ik vind mijzelf helemaal niet lastig. Ik heb alleen een duidelijke en uitgesproken mening. Ik vind het fijn om nieuwe dingen te leren en als iemand mij laat zien dat ik geen gelijk heb, dan vind ik dat alleen maar fijn.

Ik ben erg onafhankelijk en ik vind dat ook erg prettig. I make my own money baby! Ik vind mijn werk dan ook erg belangrijk en daar wil ik het altijd goed doen. Thuis ben ik heel erg precies en wil ik altijd alles op orde hebben. Een schoon huisje is toch fijn?

Ik wil graag een man leren kennen die echt bij mij past en met wie ik een echte connectie heb. Ik vind mannen die hun hersenen gebruiken erg sexy. Dat wil niet zeggen dat je een hoge opleiding moet hebben gedaan. Wat denk je ervan? Ben ik te lastig voor jou?

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Niek?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: