Is dit voor jou ook nieuw en spannend?

Mijn naam is:

Linde

Mijn leeftijd:

62

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Linde(62) schrijft:

Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou doen, maar hier ben ik dan toch. Ik heb mij aangemeld omdat ik het alleen zijn best wel beu ben en ik niet weet waar ik nog een leuke man kan zoeken. Ik weet helemaal niet of ik weer de hele dag een man om mij heen wil hebben, maar iemand om de mooie dingen mee te delen en elkaar te steunen bij de minder leuke dingen, vind ik toch wel een heel erg fijne gedachte.

Dus, leuke mannen, hier ben ik dan, een leuke, spontane, gezellige en zorgende vrouw, die iets fijns zoekt, iets moois. Toch lastig om jezelf zo aan te prijzen. Stel mij maar gewoon de vragen over de dingen die je wil weten. Houd er wel rekening mee dat dit helemaal nieuw voor mij is en dat ik het ook best spannend vind. Fijn als jij ook zo bent, maar als je er al begrip voor op kan brengen, dan zullen we vast ergens komen.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Linde?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: