Ik zoek mijn lieve tegenpool

Mijn naam is:

Sonja

Mijn leeftijd:

56

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Sonja(56) schrijft:

Ja, je hoort altijd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat is dan nu ook waar ik naar op zoek ben. Ik heb dat altijd anders gedaan en gezocht naar iemand die net zo als ik ben, is, maar dat heeft mij niet veel goeds opgeleverd, ik ben immers nog steeds alleen. Ik gooi het dan ook eens over een hele andere boeg en zo ben ik ook hier terecht gekomen.

Ik ben heel lief hoor, en dat is ook wel iets wat ik van jou ook verwacht. Ik zoek niet iemand die mij het leven zuur gaat maken en dat wil ik andersom natuurlijk ook niet doen. We moeten het samen mooi maken en er alles uithalen wat er in zit. Laten we gewoon eens kijken hoe het klikt en wat onze connectie precies inhoudt. Dat werkt het beste denk ik, maar als jij daar een ander idee over hebt, dan hoor ik het ook graag.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Sonja?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: