Ik zal ook maar eens serieus gaan doen

Mijn naam is:

Moesje

Mijn leeftijd:

49

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Moesje(49) schrijft:

Hallo allemaal, ik ben ook gearriveerd. Ik ben een spontane en gezellige vrouw van bijna 50 en ik zou het heel leuk vinden om een serieuze man te ontmoeten. Ik zeg dat vooral omdat ik de voorgaande jaren zelf helemaal niet zo serieus was. Na een zware tijd moest ik gewoon even uit de band springen en dat heb ik dan ook op verschillende manieren gedaan.

Nu voelt het juist weer helemaal anders. Het voelt alsof ik serieuzer met alles om moet gaan. En het zou gewoon ook fijn zijn om samen met iemand door het leven te gaan. Om dingen te delen. De lusten en de lasten. Maar dan wel ook met iemand met wie het ook echt klikt op bijna alle vlakken, ik verwacht geen perfectie. Heb jij interesse in mij? Dan zou het leuk zijn als je mij dat laat weten!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Moesje?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: