Ik wil niet meer ouder worden!

Mijn naam is:

Linda

Mijn leeftijd:

61

Like mij?

Stuur mij een bericht

Linda(61) schrijft:

Iedereen zegt altijd dat ze het niet erg vinden dat ze ouder worden, maar ik heb er echt moeite mee. Ik wil jong blijven! Ik voel mij gewoon helemaal niet oud, maar mijn lichaam denkt daar anders over. Ik doe dan ook erg veel om er goed uit te blijven zien. Ik kleed mij jong en modern en ik wil ook een man die daarbij past. Je mag best rimpels en grijs haar hebben. Dat is het niet. Meer hoe jij je gedraagt en kleedt en in het leven staat.

Samen ons zo lang mogelijk jong voelen. Elkaar daarbij motiveren, maar ook steunen als het een dagje wat minder gaat. Of elkaar een beetje remmen, zodat we onszelf niet voorbij lopen. Maar vooral toch samen genieten van alles wat nog kan. We hebben nog heel wat jaartjes die we samen op een mooie manier in kunnen vullen. Voel jij je aangesproken? Neem dan contact met mij op en laten we kijken of we een klik hebben.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Linda?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: