Ik wil niet meer gekwetst worden!

Mijn naam is:

Tanja

Mijn leeftijd:

44

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Tanja(44) schrijft:

De laatste paar mannen met wie ik geweest ben, hebben mij heel erg gekwetst. Ik lijk het aan te trekken en ik ben nu hier omdat te doorbreken. Niemand wil gekwetst worden. Ik val denk ik steeds op de verkeerde mannen. Dus ik heb nu al mijn ideetjes daarover overboord gegooid. Ik sta open voor een lieve man en verder kijk ik nergens naar. Niet naar je werk of hoe je eruit ziet, niet naar hoe stoer je bent. Ik zoek respect en liefde en dat is ook wat ik te geven heb.

Vraag mij wat je wil, alles mag, maar hou het wel netjes. Ik ben erg open minded op veel gebieden en ik hou er van als een partner ook zo is. Verder weet ik niet zo goed wat ik nog meer kan vertellen. Ik denk dat een goed gesprek, of een chat, meer duidelijkheid brengen dan hier nog meer te vertellen.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Tanja?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: