Ik wil iemand die voor mij kiest

Mijn naam is:

Nora

Mijn leeftijd:

30

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Nora(30) schrijft:

Ken je dat gevoel dat je gekozen wil worden? Dat iemand jou het belangrijkste vindt? Dat jij de nummer een voor iemand bent. Dat wil ik echt heel erg graag. Ik wil niet alleen die nummer een zijn, maar ik wil ook dat jij je zo voelt door mij. Door dik en dun, goede en slechte tijden.

Iemand die ik altijd kan vertrouwen en op wie ik altijd kan bouwen. Dat lijkt zo zeldzaam tegenwoordig. Mensen die vreemdgaan, mensen die niet eerlijk zijn, of om de verkeerde redenen bij elkaar zijn en bij elkaar blijven. Ik ben daar bang voor. Dat lijkt me zo eng om in zo’n situatie te zitten.

Het lijkt mij fijn om iemand echt te leren kennen en een diepe connectie te krijgen. Door open met elkaar te communiceren en jezelf volledig aan die ander te laten zien. Kan jij dat, denk je?

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Nora?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: