Ik wil gewoon niet gebruikt worden

Mijn naam is:

Apalonia

Mijn leeftijd:

25

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Apalonia(25) schrijft:

Waar ik precies naar op zoek ben, dat weet ik eigenlijk ook niet. Ik zou gewoon graag een vriendje hebben Maar tot nu toe word ik eigenlijk alleen maar gebruikt. Dan doen ze net alsof ze mij echt leuk vinden en serieus met mij zijn, maar uiteindelijk komt er toch niks uit en hoor ik niks meer. Ik zal vast iets fout doen, maar ik ben er nog niet achter wat dat dan is. Daarom zit ik nu ook hier. Ik hoop echt dat de jongens en mannen hier serieus zijn.

Dat is dan ook de enige criteria die ik heb. Het is al gebleken dat ik zo niet goed ben met kiezen, als ik alleen afga op het uiterlijk. Dat doe ik deze keer niet, al moeten we elkaar wel ook aantrekkelijk vinden of er moet een bepaalde klik zijn. Ik hoop dat ik hier meer geluk heb dan normaal en dat ik ook eindelijk eens iemand kan leren kennen die het oprecht goed met mij meent en mij ook echt wil.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Apalonia?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: