Ik weet niet wat ik wil

Mijn naam is:

Mika

Mijn leeftijd:

28

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Mika(28) schrijft:

Het is heel vervelend, vooral ook voor mijzelf, maar ik weet niet echt wat ik wil. Ik wil iemand in mijn leven, maar hoe dat er verder uit moet zien of wat een man dat moet zijn, daar kan ik mij geen beeld van vormen.

Misschien kan je mij beter vragen wat ik niet wil, want dat weet ik wel, maar dat bespreek ik ook liever persoonlijk met iemand. Ik ben net een open boek, hoor ik altijd, en je kan mij alles vragen. Ik ben ook niet bekrompen en vind andere culturen geweldig.

Ik ben het beste met 1 op 1 contact. Dat is toch persoonlijker. Als je een gesprek hebt en vragen kan stellen aan elkaar, dan krijg je een veel betere indruk van de ander, en van een klik. Spreek mij maar gewoon aan, want ik heb er kei veel zin in om iemand te leren kennen.

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Mika?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: