Ik ben een trotse vrouw

Mijn naam is:

Angels

Mijn leeftijd:

62

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Angels(62) schrijft:

Het lijkt wel alsof mannen afknappen op een sterke en trotse vrouw. Het lijkt ze geweldig, tot het even wat lastiger is en dan rennen ze ervandoor. Ik heb dus een mentaal sterke man nodig. Ik hou er ook niet van als ik over je heen kan lopen. Dat vind ik echt onaantrekkelijk. Dat lukt je echter niet door heel hard en gemeen te zijn, maar juist door jouw lieve kant te tonen, maak je mij zo zacht als boter.

Ik verlang naar een man die mijn zachte kant kan zien en mijn trotse kant kan waarderen. Die er van houdt dat ik een sterke vrouw ben en die er niet vandoor gaat als het even lastig wordt. Je mag mij alles vragen. Als ik vind dat de vraag niet gepast is, dan zeg ik dat gewoon. No hard feelings. Ik ben erg benieuwd hoe dit allemaal zal gaan!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Angels?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: