Het leven is vol mooie dingen

Mijn naam is:

Star

Mijn leeftijd:

56

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Star(56) schrijft:

Zelfs als het leven niet zo mooi is, dan weet ik nog wel iets moois te ontdekken. Ik ben een heel positief mens en ik probeer ook altijd te genieten. Ik houd best van wat luxe, maar het is geen must. Ik kan genieten van simpele dingen, zoals een mooie boswandeling, maar vind het ook heerlijk om mij helemaal op te tutten voor een luxe etentje buiten de deur.

Het zou fijn zijn om een man te leren kennen die ook zo is. Mijn ervaring is dat een man vaak of van het een houdt of van het ander, maar de combinatie is lastig te vinden. Ik vind het ook fijn als mijn positieve instelling van invloed is en jouw leven mooier kan maken.

Laten we kijken of we samen van de mooie dingen in het leven kunnen genieten. Of we elkaars leven mooier kunnen maken en of we daarbij de wereld om ons heen ook beter kunnen maken.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Star?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: