Het is veel leuker als we het samen doen

Mijn naam is:

Sabine

Mijn leeftijd:

34

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Sabine(34) schrijft:

Ik ben graag alleen en heb tijd voor mijzelf nodig. Dus ik kan niet zeggen dat ik eenzaam ben. Maar soms heb ik het ook wel gehad met het alleen zijn. Ik weet helemaal niet of ik klaar ben voor het complete plaatje. Ik snap dat dit heel vervelend kan zijn. Want ik wil wel meer met iemand delen. Alleen nog niet meteen alles.

Er zal vast iemand zijn die dit ook zoekt. Die zich hierin herkent. En als dat niet zo is, dan moet ik misschien verder zoeken. Verder ben ik vrij rustig, maar houd ik wel van sporten en ben zo ook heel actief. Ik sta vrij serieus in het leven, maar ik lach ook heel veel.

Het is veel leuker om het samen te doen, maar wel elkaar ook de ruimte geven en een eigen leven laten leiden. Elkaar niet beknellen. Als jij dit ook zoekt, dan zoek ik jou!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Sabine?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: