Hardwerkende vrouw zoekt rustige, lieve man

Mijn naam is:

Jootje

Mijn leeftijd:

48

Like mij?

Stuur mij een bericht

Jootje(48) schrijft:

Hallo allemaal, ik zal dan ook vertellen waar ik naar op zoek ben. Ik hoop hier een rustige en lieve man te vinden. Ik heb best wel wat meegemaakt in het leven, ik werk hard en ik ben met een toekomst bezig. Een man aan mijn zijde zou dat allemaal mooi maken. Ik heb geen tijd om steeds maar op pad te gaan of heel veel tijd te steken in het leren kennen van iemand. Dat vind ik hier wel fijn. Ik kan wel makkelijk tussendoor reageren.

Ik ben zelf ook erg lief hoor. Hoe leuker ik vind, des te meer ik wil doen om jou gelukkig te maken. Ik ben alleen wat beperkt door mijn werk en dat kan ik niet meteen veranderen. Ik ben het alleen zijn echt zat en hoop dat iemand mij leuk vindt en dit met mij aan wil gaan. Ben jij die man? Laat me dan niet te lang wachten.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Jootje?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: