Gezelligheid en een wijntje voor twee

Mijn naam is:

Silvie

Mijn leeftijd:

49

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Silvie(49) schrijft:

Ik hou van gezelligheid en in je eentje is het gewoon minder gezellig. Ik steek kaarsjes aan, zet een lekker muziekje op, schenk een glaasje wijn in, pak er een hapje bij, en dan zit ik daar. Uiteindelijk pak ik dan maar iets om te lezen of ik neem een lekker heet bad. Ik mis het om die momenten met iemand samen te delen. Om twee glaasjes wijn in te schenken en de hapjes voor iemand klaar te maken.

Ook erop uitgaan is veel leuker samen. Herinneringen delen, nieuwe ervaringen opdoen en leuke dingen beleven, dat wil ik met iemand samen doen. Met vrienden een avondje op stap is leuk en gezellig, maar de laatste tijd ben ik de enige single en dat is ook minder leuk. Ik wil ook mijn liefde aan mijn zijde hebben. Herken jij dit gevoel en spreekt mijn profiel jou aan? Laat mij dat dan weten!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Silvie?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: