Gekkigheid zorgt voor een vrolijk leven

Mijn naam is:

Moontje

Mijn leeftijd:

27

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Moontje(27) schrijft:

Het is echt wel belangrijk om serieus te zijn over bepaalde zaken, maar het liefste zo min mogelijk. Ik wil genieten van het leven, zoveel mogelijk plezier maken, en allemaal leuke dingen doen, en nieuwe ervaringen opdoen. Daar komen dan mooie lessen en herinneringen uit voort.

Voor mij is dat heel belangrijk in het leven en ik richt mijn leven daar ook naar in. Het is alleen wel ook moeilijk om dan iemand te vinden die ook zo is en die zich kan vinden in wat ik allemaal doe. In het begin is het allemaal leuk en interessant, maar na een tijdje houdt het op en ben ik toch weer alleen.

Daardoor ben ik wat huiverig geworden om mijzelf nog te geven. Je mag mij eerst leren kennen en dan kiezen of ik iets voor jou ben. Dan kunnen we allebei niet teleurgesteld worden.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Moontje?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: