Gaan wij samen de wereld ontdekken?

Mijn naam is:

Lara

Mijn leeftijd:

30

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Lara(30) schrijft:

Ik ben de halve wereld al rond geweest. Reizen is altijd belangrijk voor mij geweest. Maar nu is het al weer een hele tijd geleden en ik besefte opeens dat ik echt geweldige herinneringen heb, maar dat ik niemand heb om die mee te delen. Er zijn wel mensen, maar die zijn allemaal ver weg en dat is meer vriendschappelijk.

Onderweg zag ik vaak stelletjes en ik vind dat echt heel romantisch. Je gaat dan samen toch een heel avontuur aan. Je moet elkaar dan wel goed kennen en een goede basis samen hebben. Maar stiekem hoop ik iemand te leren kennen met wie ik de wereld nog eens kan gaan ontdekken.

Samen herinneringen maken en ervaringen delen. Er later na op terug kijken en elkaar dan ook echt begrijpen. Ben ik aan het dromen, of besta jij?

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Lara?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: