Gaan we er samen een avontuur van maken?

Mijn naam is:

Berrie

Mijn leeftijd:

46

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Berrie(46) schrijft:

Ik ben een alleenstaande moeder en ik ben heel erg lang alleen geweest. Ik heb wel eens een scharrel gehad, maar dat was ook niet echt mijn ding. Voor mijn kinderen wilde ik ook niet dat het met mij en een man mis zou gaan.

Nu zijn mijn kinderen ouder en hebben ze een eigen leven. Ze wonen nog thuis, maar ik zie ze steeds minder en ik word ook steeds minder bij hun leven betrokken. Zoals het hoort. Ik ben erg blij met hun ontwikkeling. En daardoor heb ik nu ook tijd om weer eens aan mijzelf en aan een man te denken.

Ik ben erg avontuurlijk, vrolijk en ik ben een zonaanbidder. Het is fijn als we leuke dingen samen kunnen doen en elkaar steeds beter leren kennen. Ik wil het rustig aan doen, maar wel ook serieus met elkaar bezig zijn. Als jij dat ook wil, dan weet je mij nu te vinden.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Berrie?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: