En opeens zit je weer in de datingpool

Mijn naam is:

Xena

Mijn leeftijd:

42

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Xena(42) schrijft:

Ik dacht mijn leven helemaal op rolletjes te hebben, maar dat bleek toch niet het geval te zijn. Mijn ex zocht blijkbaar toch iemand die jonger was en opeens was ik weer vrijgezel. Ik hoef vast niet uit te leggen dat dit een behoorlijke knauw opgeleverd heeft. Daar heb ik aan gewerkt, want ik snap best dat niet alle mannen hetzelfde zijn. Nu is het tijd om dat weer aan den lijven te ondervinden.

Ik wil graag weer verliefd worden. Helemaal hoteldebotel op een man die hetzelfde voor mij voelt. Ik sta bewust in het leven, werk hard, ik heb kinderen en ik sport geregeld. Ik heb lieve vriendinnen die erg belangrijk voor mij zijn. Denk jij dat wij bij elkaar passen? Dan hoop ik dat je mij een berichtje stuurt. Als ik jouw profiel eerder ontdek, dan zal ik jou zeker ook iets sturen!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Xena?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: