Dromen, spiritualiteit, in het nu leven

Mijn naam is:

Ashje

Mijn leeftijd:

60

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Ashje(60) schrijft:

Mijn hele leven ben ik bezig geweest om aan de toekomst te werken. Een huis, werk, kinderen, een sociaal leven. Altijd allemaal gericht op de toekomst. En nu zit ik in de toekomst. Veel is niet eens uitgekomen. Het gaat nooit zoals je plant, bij mij dan tenminste. Daardoor heb ik al veel verdriet gehad, maar het heeft mij ook geleerd dat ik degene ben die het anders aan moet pakken. Steeds dezelfde fout maken, dan je een ezel.

Ik heb na mijn laatste relatie eerst heel hard aan mijzelf gewerkt. Nu ben ik op een rustige plek, zonder veel verwachtingen, maar wel met een hoop dromen, terwijl ik nog meer in het nu leef. Ik plan niet meer, maar kijk wat het leven mij te bieden heeft. Ik onderneem actie, zonder te willen bepalen waar het uit komt.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Ashje?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: