Doodnormale meid zoekt gewone man

Mijn naam is:

Wanda

Mijn leeftijd:

26

Like mij?

Stuur mij een bericht

Wanda(26) schrijft:

Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig maar zo gek mogelijk wil doen. Ik ben zo dus echt niet. Ik ben super saai en burgerlijk. Ik werk en ik heb hobby’s, ik ga het liefst 2 keer per jaar even ertussen uit, ik heb een leuke vriendengroep en kan goed overweg met de meeste mensen in mijn familie.

Ik woon al een tijdje op mezelf en er komt binnenkort een vriendin bij mij wonen. Om kosten te besparen en voor de gezelligheid. Allemaal hartstikke normaal en ik weet dan ook niet echt wat ik voor iets bijzonders kan vertellen om hier boven het maaiveld uit te steken.

Maar ik zoek ook een gewone man, die net als ik gewoon lekker normaal en burgerlijk is. Met een gewoon leven en geen gekke dingen. Besta jij wel? Want ik kan je maar niet vinden. Hopelijk vind jij mij!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Wanda?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: