Doe mij maar een aparte connectie

Mijn naam is:

Mireille

Mijn leeftijd:

32

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Mireille(32) schrijft:

Ik weet niet waar mensen naar op zoek zijn, maar als ik om mij heen kijk en zie waar mensen tevreden mee zijn, dan snap ik er weinig meer van. Ik wil iets bijzonders, iets moois, een aparte connectie die ik met niemand anders heb. Interesses die overlappen, maar ook uit elkaar liggen, zodat we ook nog iets aan elkaar kunnen toevoegen. En niet iets om maar niet alleen te zijn of om andere vage redenen.

Het lijkt wat veel gevraagd, want ik heb het nog steeds niet gevonden. Toch denk ik de hele tijd, dat als ik zo ben en ik zo denk, dat er dan ook anderen moeten zijn die zo denken. Zo speciaal ben ik niet, tussen zoveel miljoen mensen. Ik denk jou hier te vinden, omdat ik hier gewoon makkelijker verder kan kijken dan mijn neus lang is.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Mireille?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: