De wereld samen opnieuw ontdekken

Mijn naam is:

Cristal

Mijn leeftijd:

54

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Cristal(54) schrijft:

Sinds een paar jaar ben ik heel actief aan het reizen geslagen. Wanneer het kan dan tenminste. Het is ondertussen meer een levensstijl geworden. Ik spaar ervoor, ik steek al mijn tijd erin en ik heb besloten dat ik dit niet meer alleen wil doen. Ik heb mij onderweg altijd goed vermaakt, leuke mensen leren kennen, zelfs een liefde gehad, maar dat is toch anders als het echt met iemand samen meemaken, ervaringen delen en vooral ook de herinneringen.

Is reizen ook jouw lust en jouw leven? Wil jij dit ook graag met iemand samen doen? Niet alleen het reizen, maar het plannen, het voorbereiden en alles wat erbij komt kijken? Dan zou ik het leuk vinden als je contact met mij opneemt. Ik zoek een oprechte klik en ik hoop natuurlijk op een levenspartner, niet alleen een reispartner.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Cristal?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: