Ben jij het alleen zijn ook zat?

Mijn naam is:

Alisa

Mijn leeftijd:

47

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Alisa(47) schrijft:

Ik ben nu al 3 jaar alleen en ik ben het wel zat eigenlijk. In mijn directe omgeving zijn er geen mannen waar ik op val en ik ben ook niet het type om er dan naar op zoek te gaan. Toch zou ik heel graag iemand tegen komen die het alleen zijn ook helemaal zat is. Samen kunnen we er vast nog iets moois van maken. Uiteindelijk hoop ik op een vaste relatie, maar laten we het normaal beginnen en niet meteen helemaal hoteldebotel raken.

Ik sta vol in het leven en probeer er uit te halen wat er in zit. Ik doe niet moeilijk, maar ik heb wel principes en normen en waarden. Dat vind ik ook belangrijk bij een man. Belangrijker dan hoe jij eruit ziet of wat voor een werk je doet. Laten we elkaar beter leren kennen en samen naar een betere en mooie toekomst kijken.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Alisa?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: