Ben jij een echte gentleman en publiek?

Mijn naam is:

Donna

Mijn leeftijd:

52

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Donna(52) schrijft:

Je hoeft van mij echt niet altijd de perfecte gentleman te zijn. Thuis moet je ook gewoon lekker jouw ding kunnen doen, maar verder zoek ik wel een partner die weet hoe een echte man zich gedraagt. Niet alleen naar mij toe, maar naar vrouwen en mensen in het algemeen. Ik val op mannen die zich kunnen kleden naar de gelegenheid. Met stijl en klasse. Zo ben ik zelf ook en dan kunnen we ook altijd trots op elkaar zijn.

Ik ben op zoek naar iets serieus. Als je denkt even een wipje te kunnen maken en mij dan te kunnen dumpen, dan is dat pech voor jou, want zo ben ik niet en daar voel ik mij ook veel te goed voor. Ik kom nu misschien over als een handje vol, maar maak je niet druk, ik kan heel goed voor mijzelf zorgen. Jij ook? Laten we kijken of we matchen!

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Donna?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: