Avontuurlijke meid zoekt reislustige man

Mijn naam is:

Carola

Mijn leeftijd:

25

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Carola(25) schrijft:

Ik ben heel avontuurlijk en wil altijd nieuwe dingen beleven. Een keer parachutespringen, een verre backpack reis, een spontane road trip. Dat zijn de dingen in het leven waar ik gelukkig van wordt. Ik werk hard en ben serieus met mijn toekomst bezig, maar het moet wel ook leuk, luchtig en spannend blijven.

Een hele nacht kletsen bij een warm vuurtje, een lekker wijntje erbij en wat goed te eten, en ik ben ook al helemaal in de wolken. Ik kan ook echt genieten van de kleine dingen in het leven. Samen de zon op zien komen, dan voel ik mij in de zevende hemel, met de juiste man.

Ik wil geen normaal leven. Op kantoor werken en alleen in het weekend ontspannen. Daar word ik niet gelukkig van. Ik heb spanning en avontuur nodig, maar ook een stabiele factor, en hopelijk vind ik die laatste hier.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Carola?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: