Aparte vrouw voor gewone man

Mijn naam is:

Marietje

Mijn leeftijd:

62

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Marietje(62) schrijft:

Ik lijk soms heel burgerlijk, maar dat ben ik zeker niet. Ik ben actief en druk met allerhande zaken. Ik vind het heel erg belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en ik doe dan ook allerhande vrijwilligerswerk. Ik zet mij in voor mensen die het minder hebben als mij en ik zou het geweldig vinden om een man te leren kennen die ook zo in het leven staat.

Verder ben ik heel sociaal, houd ik van spontane acties en vind ik het heel erg leuk om grapjes uit te halen. Ik lach heel veel en ik geniet van het leven. Dat vind ik ook allemaal heel erg belangrijk. Ik zoek een positieve man met een goede levensinstelling en een goed karakter.

Uiterlijk vind ik veel minder belangrijk, maar we moeten elkaar wel ook aantrekkelijk vinden. Daar heb ik in ieder geval geen wensenlijstje voor.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Marietje?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: