Alternatieve, avontuurlijke en vrije oma is single!

Mijn naam is:

Wendy

Mijn leeftijd:

62

Ik woon in:

Like mij?

Stuur mij een bericht

Wendy(62) schrijft:

Ik ben geen standaard burgerlijke vrouw en ik leef ook geen normaal leven. Ik ben avontuurlijk en geniet van de vrijheid. Ik vind het heerlijk om de wereld te ontdekken en dat kan in het lokale bos, maar ook aan de andere kant van de wereld. Het zijn vaak de kleine dingen die het mooiste zijn.

Ik ben heel graag in de natuur, maar ook graag onder de mensen. Ik word minder vrolijk van de grote stad. Af en toe een dagje kan wel, maar van te veel word ik ongedurig en ongelukkig. Ik houd van lekker, maar gezond eten. Soms moet zondigen ook kunnen.

Ik ben erg kleurrijk en ik heb nog nooit gehoord dat ik saai ben. Ik heb geen specifiek type man waar ik op val. Onze energie matcht, of niet. Zo simpel is het gewoon. En hoe diep dat dan wel of niet gaat, daar komen we maar op een manier achter.

Deze advertentie valt onder:

MELD JE NU GRATIS AAN

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Contacten zoeken

Populaire Regio's

Meld je nu aan voor onbeperkt toegang

Registreer je nu gratis bij Vrouwzoektmanonline.be en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen.

Emailadres:

Gratis contact met Wendy?
Klik dan hier voor contact!

Nieuwste leden die contact zoeken: